Afspraak maken

Om een afspraak te maken of voor meer informatie kunt u bellen (tel. 06-42902377) of een mail sturen. Tijdens de behandeling kan ik de telefoon niet opnemen, als u een voicemailbericht achterlaat wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Osteopathie Krista Post is gevestigd in het Arsenaal in Doesburg, het bezoekadres van de praktijk is Kloostertuin 10, 6981 DT Doesburg. Voor parkeren bij het Arsenaal kunt u terecht in de Kloostertuin (parkeren in de Kloosterstraat is alleen voor vergunninghouders). Het Arsenaal heeft een klein aantal eigen parkeerplaatsen in de Kloostertuin, hier kunt u gratis parkeren. U kunt ook gratis parkeren op de parkeerplaats ‘Turfhaven’ op een paar minuten lopen van het Arsenaal. 

Vanuit de Kloostertuin loopt u door de tuin en kunt u het gebouw binnen gaan via de kleine rode deur aan de rechterkant. De praktijk en de wachtkamer bevinden zich op de tweede verdieping en zijn met de lift of via de trap bereikbaar. De lift bevindt zich in het restaurant op de begane grond, hiervoor gaat u vanuit het trappenhuis links door de klapdeur.

Afspraken die niet 24 uur voorafgaande aan het consult worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht. Een nota voor een niet nagekomen afspraak kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Osteopathie Krista Post behoudt zicht het recht voor bij nalatigheid in afspraken een tarief te berekenen van €50,00.